Taalkeuze

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

GEL

Het gel systeem bestaat uit de basis lijnen STANDARD, ESPERTO, ULTRA LED en sinds kort de Revolutionaire LUXURY LINE, een honderdtal kleuren gels en state of the art gelpaints. 

Gel STANDARD is een universele gel ontworpen voor snelle en eenvoudige nagelstyling. Dankzij de zelfnivellerende eigenschappen zijn deze gels zeer makkelijke te verwerken, duurzaam en bestand tegen beschadigen en krassen.
Gel ESPERTO is gemaakt met de innovatieve verrijkte UV gel formule. Deze gel is uitermate geschikt voor de meer complexe en technische styling. Dankzij de enorme elasticiteit is deze gel in perfecte synergie met de natuurlijke nagelplaat. Door de innovatieve technologie vermindert het gevoel van compressie en vermindert hittevorming op de natuurlijke nagelplaat tijdens het uitharden in de UV-lamp.

Gel builder ULTRA LED hardt uit in slechts 30 seconden in een LED lamp en heeft als bijkomend voordeel dat er bij het uitharden geen hittevorming plaatsvindt.

Met de LUXURY LINE heeft Mistero Milano het hoogste bereikt wat er op dit moment met gel mogelijk is!!! Gels die precies doen wat jij als styliste wil en zich laten verwerken als acryl! Base/builder systeem, one phase gel,  soak off gel, schitterende covers, wit, en superieure topcoats. Just enjoy!